2008. október 8., szerda

repul az ido...

Sziasztok,


hihetetlen hogy milyen gyorsan telik az ido... itt a tavasz, nalatok meg az osz :)
Sut a napocska, rugyeznek a fak, viragok... olyasmi mint otthon az aprilis.
Osszessegeben minden rendben, a munka es maganeletugyileg is.


Sok uj munkatars csatlakozott a csapathoz, a hajotest, a belso falak, es a fedelzet 95%-a keszen van. Ami utan a belso butorzat, es a muszaki rendszerek kialakitasa lesz napirenden.

Dolgoztam 2 hetet az irodaban mint designer, rajzoltam AutoCaddel par dolgot. Jo volt belekostolni, de a hajo korul serenykedni jobb erzes. Az argentin kollegaim holnap utolso napjukat toltik, a vegere egesz jol osszerazodtunk, jo sracok hianyozni fognak.


Voltunk a rally vilagbajnoksagon Hamiltonban. Jo volt, de egy kicsit unalmas ugyanazt a kanyart nezni hogyan farolnak a versenyzok. A rally masodik napjat a Hamilton Garden-ben toltottuk a hasunkat suttetve a to partjan, es a tavaszi viragok kozott... :)

Sutogettunk a parton frissen fogott halacskat.

Vettem satrat, voltunk satorozni a nyugati parton, ahol hatalmas hullamokat es szep naplementet lattunk. Van ket szep to nem messze a nyugati parttol, kicsit majd ha melegebb lesz az ido megyunk oda satorozni, mert nagyon szep a kornyek, dimbes dombos fenyoerdos, es a to feher homokos partjan lehet kempingezni sutogetni.


Sok puszi mindenkinek


Nincsenek megjegyzések: