2010. május 15., szombat

Ahitott Matrica :)

Sziasztok,
sok viz folyt le a Dunan miota utoljara jelentkeztem. Hosszu rogos stresszes idoszak all mogottem aminek hala istennek vege.

A munkahelyen folyamatos letszamleepitesek es fenyegetozesek ha kirugnak el kell hagynom az orszagot cimszoval... Izgalmas volt mivel a residency-m is utban volt.
Nagy oromben volt reszem amikor 1 honap szabadsag utan visszahivtak egy kicsit, es kozben megjott a level is hogy jovahagytak a jelentkezesemet. A tobbi csak formasag az utlevelbe ragasztott regota ahitott matrica, a residency. Gondolom ti is el tudjatok kepzelni mekkora ko esett le a szivemrol. Most mar szabadon vallalhatok munkat barhol itt Uj Zelandon, johetek mehetek, es akar vallalkozast is alakithatok.
Kedden jott meg az utlevelem azota minden megvaltozott. Nyugalom, es orom a bennem levo erzesek.
Van ket olajfestmeny amit festettem legutobb, egy uj galeriaban van kiallitva. Sok a pozitiv visszajelzes aminek nagyon orulok.
Az idojaras kezd egyre huvosebb es nedvesebb lenni. Gondolok sokat arra hogy jo lenne hazalatogatni, es eszakabbra melegebb eghajlatra vitorlazni.
Hazamenni egyenlore meg nem all modomban, viszont egy cimboram vitorlazik Uj Kaledoniaba, es emlitette hogy mehetnek en is.
Meglatjuk mi sul ki belole, addig is puszilok mindenkit.



Andris

3 megjegyzés:

Gabor Kukucska írta...

GO Andris GO!!! Nagyon orulunk hogy megvan a matrica!!! Mi tudjuk milyen ez az erzes :)

Udv

Toby Amelie Ilda Gabor

Névtelen írta...

Gratulálok Bandika, majd kimegyek Neked dolgozni személyi asszisztensként ha vágtat a vállalkozásod ;-)

Sok sikert a kiteljesedéshez :-)

Puszika

Lacika

Unknown írta...

Cimpi, azért hajózz haza minél előbb jó lenne találkozni. Elvihetnél minket is egy kis hajózásra itt a "környéken":-)

Hm?

Adrián